“Не риторика, а план”: Зеленський зробив потужну заяву про удари по базах в глибині РФ

“Не риторика, а план”: Зеленський зробив потужну заяву про удари по базах в глибині РФ

Україна чекає на сигнали від країн-партнерів.




Українські удари по військових базах, що розташовані в глибокому тилу країни-агресорки Російської Федерації і які ворог використовує для запуску ракет по цивільних об’єктах в Україні, – це не риторика, а план.


Про це президент України Володимир Зеленський заявив на спільній пресконференції з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом.

“Звісно, якщо ми хочемо виграти, якщо ми хочемо взяти гору, якщо ми хочемо врятувати нашу країну і захистити її – ми повинні зняти усі обмеження. Я говорив про це з партнерами – з лідером Великої Британії, з президентом Сполучених Штатів, з генеральним секретарем (НАТО), з усіма ними”, – наголосив Зеленський.



Президент наголошує, що порушує цю тему з конкретними фактами. За його словами, Україна розуміє, звідки російські війська атакують українські міста, а також – де розміщуються різні види озброєння, які РФ застосовує для ударів.

“Якщо вони атакували нас і вбили наших дітей у лікарні, постає божевільне питання: “Чому ми не можемо відповісти і атакувати ці військові бази, з яких винищувачі завдають ударів керованими бомбами або ракетами? Вбивають наших дітей”. Тому, для мене – це не риторика, а справжній план. Для наших людей, не лише для солдатів”, – сказав Зеленський.

З його слів, Київ очікує відповідних дій від союзників. Також президент висловив сподівання, що “друзі-союзники зрозуміють це все”.

Також Зеленський наголосив, що отримав гарний сигнал від новопризначеного прем’єр-міністра Великої Британії Кіра Стармера.

“Я сподіваюся, що ми ухвалимо такі рішення. Звісно, якщо ми дійсно хочемо, аби Україна була на карті (світу), і щоби не було Путіна, який атакував пів планети, нам потрібно швидко зробити дуже конкретні кроки”, – наголосив український лідер.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий