«Ненавиджу! Ви все знали!» Російська фігуристка влаштувала істерику після «срібла» на ОІ-2022. Момент потрапив на відео

«Ненавиджу! Ви все знали!» Російська фігуристка влаштувала істерику після «срібла» на ОІ-2022. Момент потрапив на відео

Російська фігуристка Олександра Трусова не змогла стримати емоцій та влаштувала бурхливу істерику після виступу у довільній програмі на Олімпіаді-2022. За підсумками двох прокатів 17-річна спортсменка стала другою та здобула срібну медаль турніру.




Однак цей результат неймовірно засмутив уродженку Рязані, яка буквально «злетіла з котушок» після завершення змагань. Трусова в емоційній формі заявила своїм тренерам, що ненавидить спорт, в якому їй на міжнародній арені так і не вдається завоювати «золото» (щоб подивитись відео, доскрольте нижче).


Трусова влаштували рознос тренерам на Олімпіаді-2022.
Трусова у сльозах.

«Ненавиджу всіх! Ненавиджу! Не хочу нічого більше робити у фігурці, ніколи в житті! Ніколи, я ненавиджу цей спорт! Ненавиджу її, ненавиджу все це! У всіх є золота медаль, у всіх! А в мене ні! Не треба, будь ласка, ви все знали! Всі знали! Ніколи більше не вийду на лід! Ніколи! Я ненавиджу! Це неможливо, так не можна! Так не можна», – заявила у сльозах Олександра.

Трусова виграла "срібло" у Пекіні.
Олександра Трусова після виступу на ОІ.

Відео моменту потрапило до прямої трансляції змагань у Пекіні.



Олександра Трусова стала віцечемпіонкою Пекіна-2022.
Валієва впала під час виступу.

Зазначимо, що Трусова ніколи не вигравала чемпіонатів Європи та світу. Її максимальний результат на цих змаганнях – «бронза». Крім того, спортсменка не ставала чемпіонкою Росії.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий