Нещасний випадок чи сплановане самогубство? У Вінниці хлопець стрибнув з даху

Нещасний випадок чи сплановане самогубство? У Вінниці 28-річний хлопець за невідомих обставин стрибнув із даху багатоповерхівки. Вижити після падіння з такої висоти було неможливо. На місці трагедії і досі залишається велетенська кривава калюжа біля під’їзду. Сусіди розповідають: парубок разом із батьками та молодшим братом мешкав у цьому ж будинку, щоправда, в іншому під’їзді. Займався спортом. Був усміхненим та активним. То що ж сталося — й гадки не мають. Чому опинився на даху будинку — має з’ясувати слідство. За фактом трагедії в поліції розпочали кримінальне провадження.




Ганна Олійник, речниця ГУ Національної поліції у Вінницькій області:


— Зайшов в сусідній під’їзд, піднявся на дах і звідти випав. Скоріше за все, як одна з версій правоохоронців — те, що самогубство, втім, всі ці обставини будуть вивчатися ретельно в ході розслідування кримінального провадження. Поліцією відкрито кримінальне провадження за частиною 115 за фактом його загибелі. І за результатами судово-медичної експертизи, опитування свідків, родини — буде прийнято вже процесуальне рішення.

— Він, навєрно, стрибнув, бо якшо б він впав, він би ближче лежав до дому. Він би під вікнами лежав. А так він — посеред дороги. Розігнався. Прямо босий. В носках.



Источник: НТВ

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий