Нові шокуючі кадрові перестановки в Росії

Нові шокуючі кадрові перестановки в Росії

Глава російської держави Володимир Путін здійснив нові кадрові перестановки на найвищих посадах Кремля, — про це replyua.net інформує з посиланням на портал Каспаров.ру.




Так, як повідомив особистий прес-секретар Путіна Дмитро Песков, для Сергія Наришкіна, Михайла Фрадкова та В’ячеслава Володіна знайшлись нові посади. Так, колишній спікер російського парламенту Наришкін тепер обійме посаду очільника Служби зовнішньої розвідки. Для цього йому навіть доведеться здати нещодавно отриманий на виборах мандат. Фрадков, який до цього був Главою СЗР, тепер отримає місце в раді директорів Російської залізниці. Спікером Державної Думи, у свою чергу, стане Володін, який раніше працював в адміністрації російського президента. Відповідні накази і розпорядження буде підписано Путіним найближчим часом. Примітно, що кілька днів тому Наришкін рішуче заперечував можливість призначення його до Служби зовнішньої розвідки, назвавши такі повідомлення вигадками, але після зустрічі з російським президентом відразу змінив свою думку.


Нагадаємо, це вже не перші масштабні кадрові перестановки в Кремлі. Так, пару місяців тому Путін звільнив багаторічного главу власної адміністрації Іванова, а до складу Ради безпеки Російської Федерації ввів колишнього одіозного «губернатора» окупованого Севастополя Сергія Меняйла.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий