Новий опозиційний блок

Новий опозиційний блок

Голова ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко розповіла про об’єднання опозиційних блоків для боротьби з владою. Цим вона поділилась з журналістами у четвер, 7-го липня, передає replyua.net. «Нове сполучення опозицій може утворюватись з «Радикальної партії» Ляшка, «Батьківщини», «Народного контролю» на чолі з Дмитром Добродомовим, та «Волею», яку головує Дререв’янок.» — зазначила Тимошенко.




На даному етапі, за словами Тимошенко, до них не приєднається «Самопоміч», проте розмови з ними досі йдуть. «Ось така у нас нова політика. Ми маємо об’єднати свої зусилля для спільної мети – блага українського народу. Ми зможемо протистояти внутрішній агресії, яку теперішня влада веде проти народу України.» — заявила лідер «Батьківщини».


Також вона додала, що з боку НАБУ та ГПУ починається тиск на опозицію. «Кладе свій початок протидія нам. На сьогодні вже готові всі силові організації, щоб завадити нашому руху. Починається полювання. І те що станеться – це буде спроба повернути режим репресії.» — запевняє вона.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий