Новий план Путіна на Донбасі: кум Суркова вводить війська в Луганськ

Новий план Путіна на Донбасі: кум Суркова вводить війська в Луганськ

В окупованому Луганську відбувається переворот, метою якого є приєднання «ЛНР» до «ДНР»




Про це російським ЗМІ повідомляють джерела в силових структурах «ЛНР», пише «НьюНьюз»


«Приїхали донецькі хлопці. Корнет діє за погодженням з ними. Мета – злити Плотницького і приєднати Луганську республіку до Донецької. Буде єдина республіка зі столицею в Донецьку», – сказано в повідомленні.

Місцеві жителі розповідають, що всі підходи до будівлі «адміністрації» ватажка “ЛНР” Ігоря Плотницького перекриті бойовиками, які підкоряються екс-«голові» «МВС ЛНР» Ігоря Корнету.



«Формально Плотницькому ще повинні підкорятися народна міліція, тобто армія, і МГБ, в якій теж працює кількасот працівників. Але на вулицях їх не видно», – розповів городянин.

Донецькі ЗМІ пишуть, що сьогодні з «ДНР» до Луганська вирушили бойовики «республіканської охорони» Олександра Захарченка. До «ЛНР» спорядили сім вантажівок, два повних автобуса і три БТР.

Повідомляється, що бойовики з «ДНР» вже прибули до Луганська. У самому місті в центрі чути стрілянину з автоматів. На дахах будівель розташувалися снайпери.

Відзначимо, що ватажок «ДНР» Захарченко доводиться родичем помічнику російського президента Владиславу Суркову. ЗМІ повідомляли, що Сурков хрестив сина Захарченка, який народився два роки тому.

Нагадаємо, що усунений глава «МВС» Ігор Корнет виступив проти ватажка бойовиків Ігоря Плотницького. Раніше в окупованому Луганську так звані силовики «ЛНР» захопили будівлю «МВС».

Місцеві жителі повідомляли про вибухи в центрі міста, відсутність мобільного зв’язку. Також були відключені телеканали – люди в соцмережах з гіркотою жартують, що чекають трансляції “Лебединого озера”.

Politeka

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий