Новини АТО: під Маріуполем знищили російський диверсантів

Ситуація в зоні АТО залишається напруженою. В районі Маріуполя Донецької області спостерігають прольоти ворожих безпілотників, також помічені диверсійно-розвідувальні групи.




Українська розвідка доповідає, що вчора загинули троє і поранені п’ятеро російських військових. Головне розвідувальне управління Міноборони зазначає, що це сталося в результаті відкритого протистояння з українськими героями АТО на Маріупольському напрямку. В результаті стало відомі імена загиблих російських військових — командир відділення сержант ВС РФ Леонід Нікітін (24.09.1995 р.н., уродженець м.Архангельск), рядові Ігор Сидоров та Василь Петраченков «.


Крім того, в районі Маріуполя, в Широкиному також були чутні звуки пострілів. Українські військові також помітили ворожу техніку і передали відомості представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність мінометів, танків, САУ і 122-мм РСЗВ «Град» в районах Софіївка і Донецьк.

У розвідці припустили, сепаратисти готують морську операцію. На підтримку цього свідчать ті факти, що дев’ятий окремий механізований полк, який розташований в місті Новоазовськ підкріпили військовими зі складу 810 окремої бригади морської піхоти Береговиї військ Чорноморського флоту Російської Федерації. Також ватажок бойовиків Олександр Захарченко видав указ, за ​​яким особовий склад 9 омсп підкріпили елементами форми одягу, властиві морській піхоті. Також на бойовій техніці з’явилися знаки, притаманні морській піхоті.



znaj

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий