Новомодний тренд: «верблюжі лапки» для дівчат

Новомодний тренд: «верблюжі лапки» для дівчат

Зараз мода стає їм у нагоді, але нові тренди просто приводять суспільство в шок! Ми вже встигли «поохати» та «поахати» з новомодної вагіни-сукні. А тепер представляємо до вашої уваги новий модний «аксесуар», який зникає з полиць магазинів з фантастичною швидкістю – «верблюжі лапки».


Тут йде мова про ті випадки, коли білизна дівчат так сильно врізається в тіло, що чоловічій уяві є, де розгулятися (вони, зрозуміло, не скаржаться). А от дівчатам, які все-таки хочуть підкреслити свої інтимні місця саме таким чином, терпляче чекають митті, коли вони можуть позбавитися таких ненависних трусиків.

Але є й такі дівчата (їх, на щастя, більшість), які навпаки, намагаються не підкреслювати «цю» частину тіла. Тому, чуючи про «верблюжу лапку», здається, що цей світ зійшов з розуму!



лапка

На багатьох інтернет-магазинах, вже з’явилися розділи, де продають цей цікавий продукт. На подібних сайтах ви можете знайти підроблені гумові «верблюжі лапки». Мабуть, вони створені для тих, хто хоче виділитися, але полюбляє носити занадто вузький одяг.

Більш того, тут можна навіть вибрати колір «верблюжої лапки» під колір шкіри.

Зазвичай, їх одягають під шорти або під штани.

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий