Нусс: Тимошенко і Савченко мають здати мандати

Нусс: Тимошенко і Савченко мають здати мандати

Відомий український аналітик та блогер Павло Нусс прокоментував відомості про членів партії «Батьківщина», які були оприлюднені нещодавно, — про це інформує replyua.net, посилаючись на сторінку експерта в соціальній мережі Facebook.




Спершу Нусс загадав свої попередні публікації, в яких, зокрема, наполягав на тому, що Савченко стала інструментом впливу на політику Президента держави. Наразі, з отриманням нових відомостей про Савченко і її участь у Революції Гідності, блогер відчуває себе обманутим Кремлем та Тимошенко – не виходить вважати героєм людину, яка на Майдані, як свідчать нові відео, була на боці «Беркуту». Якщо раніше ми вважали, що Савченко використовують поза її волею, то зараз більш ніж зрозуміло, що українці знову потрапили в халепу, пішовши на поводу свого прагнення творити героїв «з нічого», вміло використаного Кремлем. Як же діяти далі? А далі за справу мають взятися СБУ і Генпрокуратура.


«Партія Тимошенко зобов’язана надати пояснення цього відео, сама Тимошенко – здати мандат і закликати до цього Савченко», — підсумував блогер.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий