Обама з Байденом знають достеменно про всі фінансові афери порошенків з яценюками

На душі тривожно… На 4 дні Порошенко відлітає до Америки. Президент США не знайшов часу на зустріч з Президентом України. Це публічний ляпас і попередження.




Нагадаю: два роки тому Обама годинами зустрічався з Порошенком, навіть не чекаючи його інавгурації. І з Яценюком зустрічався. Тоді на порошенків з яценюками вони ще покладали надії. Вірили їхнім англомовним спічам щодо рішучих реформ і ще більш рішучої боротьби з корупцією.


Про це пише на своїй сторінці у Фейсбуці український політик та депутат ВР Гриценко. Називали Уряд Порошенка-Яценюка найкращим реформаторським усіх часів і народів. Не дуже зважали на думку українців, які, слухаючи дифірамби на адресу корумпованих голохвастових, сумно крутили пальцем біля скроні. Тепер вони вже і Америку дістали.

Маючи потужну фінансову розвідку й контроль ФРС за кожною доларовою транзакцією у світі, Обама з Байденом знають достеменно про всі фінансові оборудки порошенків з яценюками, з їхніми «прокладками», реквізитами, рахунками і прізвищами. Якщо захочуть, то можуть легко натиснути і дотиснути. Питання тільки, в чиїх інтересах, наших чи їхніх? Бо інтереси не завжди співпадають.



І чи тиск з боку Америки не спрямує ображеного-зляканого Порошенка в обійми Путіна, як це сталося з Януковичем у 2013-му? Бо з Путіним Порошенкові, попри війну, спілкуватися комфортніше: той від нього реформ не вимагає, боротьби з корупцією теж, демократії й чесного генпрокурора так само, ще й мільярди кредитів дасть, як давав Януковичу, Рошени по всій Раші розгорне… І Донбас зруйнований мирно на довісок віддасть, разом з амністією і «особливим статусом» — кум Медведчук деталі й умови опрацює швидко, а «вибори» Бойко з Ахметовим проведуть, вони вміють.

Источник: elise

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий