Ображений Стрєлков побажав Путіну, щоб на його голову прилетіло те, що падає на голови «славних ополченців ДНР»

Ображений Стрєлков побажав Путіну, щоб на його голову прилетіло те, що падає на голови «славних ополченців ДНР»
Російський найманець-диверсант Ігор Стрєлков-Гіркін обурений тим, що російська пропаганда забулася про «героїв»- захисників «руського міра» на Донбасі, а розповідає про якусь там Олімпіаду.
Російський диверсант Ігор Стрєлков (Гіркін) образився, що пропагандисти РФ звертають більше уваги на Ріо-2016, ніж на втрати терористів «ДНР». Про це Стрєлков написав у своєму блозі у соцмережі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Депо.




«У ДНР на лінії фронту яку добу тривають запеклі артилерійські перестрілки. Мої кореспонденти в рядах ополчення повідомляють про помітно більші втрати. Багато руйнувань в цивільному секторі, загиблі і поранені цивільні — щодоби. В зомбоящику — «оглушливе мовчання», — обурюється Стрєлков та додає: «Там пережовують наші олімпійські медалі і «майора» Ісінбаєву. І ось як після цього з повагою ставитися до цього президента і його зграї з пітерських підворіть і «гайдаровських форумів»?».


«Мимоволі хочеться їм побажати прямо на голову того ж, що прилітає зараз по моїх товаришах. А після цього — подивитися новини по «Росії-24» і дізнатися «животрепетну» інформацію про те, що МНС Росії допомогло загасити лісові пожежі в Португалії і як нам вдячні португальці. Ну і сирійці, звичайно. Не всі, але деякі», — підкреслює він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий