Одесит обезголовив жінку і дитину та планував врізатися на вантажівці у натовп

Одесит обезголовив жінку і дитину та планував врізатися на вантажівці у натовп

Чоловік з селища Овідіополь, який обезголовив жінку і її дворічну дочку, хотів в’їхати на вантажівці МАN в натовп людей в Одесі. Про це повідомила прес-служба Нацполіціі, 29 грудня. Зараз зловмисника шукають правоохоронці. Про це пиш kp.ua.




У четвер 31-річний підозрюваний обезголовив 42-річну жінку та її маленьку дочку, а потім спробував втекти від погоні на вантажівці.


В ході першочергових слідчих дій було встановлено, що зловмисник мав намір здійснити гучний злочин. У його планах було в’їхати автомобілем у велику юрбу людей в Одесі. Втілюючи заплановане він, після вбивства жінки і її дочки в Овідіополі, сів у вантажний автомобіль і вирушив до обласного центру. Під час руху по трасі він скоїв ДТП, але не зупинився.

— повідомили в поліції.

Поліцейські заблокували в’їзд до Одеси щоб не пустити ймовірного вбивцю і терориста в місто, а також змогли загнати його вантажівку в поле.



Маючи перевагу в прохідності над легковиками поліцейських, він на деякий час відірвався від переслідування. Після того як його вантажівка застрягла в оранці, він покинув її і побіг полем. В даний час територія, де був помічений зловмисник, оточена. На місці працюють кінологи зі службовими собаками, поліцейські спецпідрозділи і військовослужбовці.

— поінформувала прес-служба.

19 грудня в Берліні в різдвяний ярмарок врізався терорист на вантажівці Scania. В результаті загинуло 11 людей, 53 отримали поранення. Великих жертв вдалося уникнути завдяки тому, що у вантажівці спрацювала система безпеки від перших ударів і машина зупинилася. Серед жертв опинився українець.

Терористом виявився член «Ісламської держави», тунісець Аніс Амри. Його виявили 24 грудня у Мілані. Поліцейські застрелили терориста при затриманні.

14 липня цього року аналогічний теракт був здійснений в Ніцці. Тоді загинули 87 людей, більше 300 були поранені.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий