Мати третьої загиблої дитини, 4-річної дівчинки, досі бореться за життя. Нові деталі обстрілу Вінниці повідомив очільник Нацполіції Ігор Клименко 15 липня.

Хлопчик у медцентрі загинув разом із мамою, а дядька іншої дитини госпіталізували

Один із хлопчиків на момент атаки проходив обстеження в медичному центрі. Він загинув разом із мамою. Інший – чекав дядька у припаркованому авто та потрапив у вогняну пастку. Родича цього хлопчика відкинуло вибуховою хвилею, нині він госпіталізований,
– мовиться в повідомленні.



Дітям було лише 7 та 8 років. Вони навіть не думали, що їхні життя так швидко обірвуться.

Ідентифікували 19 загиблих

Наразі поліція розпізнала 19 тіл загиблих українців. Загалом жертв – 23. Окрім того, є 8 людей, що вважаються безвісти зниклими. Наразі фахівці проводять зіставлення виділених ДНК-профілів. Таким чином раніше вже вдалося ідентифікувати 12 осіб.

Ракетний удар по Вінниці: коротко

росіяни завдали авіаудару по Вінниці 14 липня під час повітряної тривоги. На місце атаки відразу ж відправили співробітників екстрених служб.

Згодом з’ясувалося, що російські окупанти випустили 7 ракет з акваторії Чорного моря. Частину з них вдалося збити Силам ППО, але три ракети все ж влучили в центр міста. Снаряди поцілили в будівлю, де були офісні приміщення. Також пошкоджені житлові будинки, що розташовані поблизу. Через деякий час повідомили про часткове руйнування медично-діагностичного центру. Він розташований в БП «Ювілейний».

Попередньо відомо про 23 жертви. Кілька людей померли вже в лікарні. Загалом за медичною допомогою після удару звернулися понад 100 людей.