Одна закохалася у терориста «ЛНР»: журналіст розповів про «полонянок», яких бойовики передали Києву

Одна закохалася у терориста «ЛНР»: журналіст розповів про «полонянок», яких бойовики передали Києву

За словами журналіста, жінки не були у списках полонених для обміну.




Як відомо, «ДНР» передала Києву двох полонених жінок. Про цих жінок на своїй сторінці у Facebook розповів журналіст Юрій Бутусов, передає «Є!»


“ Хто ці «полонені»? Може, якісь агенти СБУ або снайпери ЗСУ? Може, їх взяли на полі бою? — йдеться у його повідомленні.

Як виявилося, одна з них — проста жінка, яка закохалася в чоловіка, що проживає на окупованій території, терориста «ЛНР».

“ Він запросив її до себе, але потім вирішив позбутися, звинуватив її в пособництві «укропам» та її кинули «на підвал», — розповів Бутусов.

А інша «полонена» — суддя з Маріуполя, яка окуповані території проїжджала неодноразово.



За словами журналіста, обидві ці жінки не були у списках полонених для обміну — це просто заручники, схоплені без якихось причин.

Замість цих двох жінок Україна «добровільно» передасть одразу 15 осіб зі списку на обмін — всі вони під слідством в Україні або вже отримали вирок суду.

“ Передаємо 6 жінок і 9 чоловіків, які на відміну від цих двох заручниць, перебували у списках на обмін. Україна заручників не бере — передаємо тільки реальних терористів, найманців, шпигунів і їхніх пособників, інтерес до яких проявляє супротивник, — заявив Бутусов.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий