Офіцер НАТО Табах: Путін готується до останнього удару, йому треба зламати хребет. Інтерв’ю

Офіцер НАТО Табах: Путін готується до останнього удару, йому треба зламати хребет. Інтерв’ю

Президент країни-агресора Росії Володимир Путін готується до вирішального удару по Україні. Він стягує нові сили та змушує військові заводи виробляти зброю проти українців 24 години на добу.




Третя світова війна вже розпочалася – РФ воює проти всього світу. Єдиний спосіб перемогти агресора – зламати йому хребет, позбавити ядерного та будь-якого наступального озброєння, як це було зроблено з нацистською Німеччиною у роки Другої світової війни.


Таку думку в ексклюзивному інтерв’ю OBOZREVATEL висловив капітан першого рангу у відставці ВМС США Гаррі Табах.

– Як би ви позначили сьогоднішню фазу війни?



– У Росії великі втрати, вона перегруповується. Вирішальний призов буде на початку травня. Вони мають провести ротацію – підуть ті, хто демобілізується, прийдуть нові, їх навчатимуть.

Вони стягують війська, навіть із Далекого Сходу, із Камчатки, посилають війська навіть із Вірменії. Вони окопуються навколо своїх авіабаз, готуються до оборонної війни, оскільки Україна, напевно, організовуватиме контрнаступ.

А це означає, що вони готуються до останнього вирішального удару.

Але все це для України надзвичайно складно, бо небо досі відкрите, допомога від Заходу є недостатньою, вона надходить повільно. І США у цьому «лідирують».

– Ви згадали про незакрите небо. Який ще аргумент потрібний Вашингтону, щоб ухвалити таке рішення?

– Змінити владу у Вашингтоні. Якби в США була інша влада, інший Конгрес, інший президент. Цей президент явно не на боці України, і він це вже каже відкрито.

– Ви вважаєте, що Байден на боці Путіна?

– Абсолютно. Він називає його воєнним злочинцем, убивцею, але робить усе, що йде на користь Путіну, а не Україні та США.

Путіна потрібно позбавити наступального озброєння.

– 24 березня відбудеться екстрений саміт НАТО, на якому буде розглянуто ініціативу Польщі щодо введення миротворчих сил Альянсу в Україну. Якщо буде ухвалено таке рішення, як це змінить ситуацію?

– Якщо я зможу зрозуміти, що таке миротворчі сили НАТО, тоді так. Це перше. Друге – я був у миротворчих силах і знаю, що вони вводяться, коли обидві сторони згодні. Путін буде згоден із цим? І де буде лінія розмежування? Я не уявляю, як це можна зробити.

Це риторика, щоби затягнути час, щоб дати якісь надії. І взагалі це несумісні слова – «миротворча місія НАТО». Як це розуміти? Є миротворчі сили ООН, але НАТО не є миротворчою організацією.

Ці політики за рахунок української крові відтягують час.

– Ви сказали про вирішальний наступ Путіна. Українські воєнні експерти стверджують, що резерви армії РФ виснажуються, літаків, ракет і решти залишається все менше.

– А чим він тоді бомбардує ваш Маріуполь, Київ, Одесу? Резервами, що виснажуються? Сьогодні всі військові заводи працюють 24 години на добу, 7 днів на тиждень, а в Україні – ні. Й Україні дають недостатньо зброї, щоб вона могла себе захистити.

– У чому, на вашу думку, головна умова закінчення цієї війни та перемоги України?

– Україна і так вийде із цієї війни переможницею. Але питання – якою ціною. Сьогодні триває третя світова війна між Росією та всім світом. Просто за весь світ поки що воює лише Україна.

Єдиний шлях, як тут можна здобути перемогу, – це показати Росії силу, розбити її, проявити більшу агресію, ніж вона, зламати хребет Путіну, роздерибанити Росію, позбавити її ядерної та всієї наступальної зброї, як це було зроблено з Німеччиною та Японією. Раз і назавжди, інакше вона ніколи не заспокоїться.

Але насамперед треба позбуватися Путіна. А для цього потрібні сила та рішучість.

– США готові взяти на себе цю місію?

– Із сьогоднішнім лідером? Із сьогоднішнім Конгресом? Ми не можемо вирішити свої проблеми, не можемо закрити свої кордони від нелегальних мігрантів, ми не можемо вирішити проблему з беззаконням банд та криміналу в містах США.

А ви бажаєте, щоб Байден вирішив проблему з Путіним? Він уже каже, що навіть якщо буде незначне захоплення України – зараз, на його думку, ще незначне, то нічого не буде.

Він просто прибере наше посольство, а ви заходьте і робіть, що хочете. Тому він навіть посла США цілий рік не посилав до України, бо вже знав, що треба буде йти. Це не Рейган і не Трамп.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий