Оголений вінничанин із порізаними руками намагався стрибнути з даху будинку

Оголений вінничанин із порізаними руками намагався стрибнути з даху будинку

Нині вдосвіта вінничанин намагався покінчити із життям — спробу самогубства він намагався вчинити, стрибнувши із однієї зі споруд Вінниці. Запобігли цьому правоохоронці. Про це інформує Патрульна поліція Вінниці, передає Vlasno.info.




Близько 6-ї години патрульні отримали виклик про спробу самогубства на даху вінницького готелю. Коли патрульні прибули на місце події, то чоловік був на вікні горища приміщення, у якого знаходиться Управління Нацбанку в області.


– Поліцейські піднялись до нього і спробували встановити словесний контакт, однак чоловік нікого до себе не підпускав і лише погрожував накласти на себе руки. Разом з правоохоронцями на горище піднялись двоє громадян, які теж намагались допомогти, – повідомляють патрульні. – Вибравши потрібний момент, поліцейські схопили чоловіка за руку і витягнули з розбитого вікна. На нього одягнути кайданки, аби він не завдав собі ще більшої шкоди.

Чоловікові надали домедичну допомогу, оскільки тіло його було порізаним, а руки стікали кров’ю, та викликали карету швидкої допомоги. Медики доставили його до лікарні. Причину свого вчинку чоловік патрульним не повідомив.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий