ОКЕАН ЕЛЬЗИ НІКОЛИ НЕ ПОЇДЕ НА ЄВРОБАЧЕННЯ: ВАКАРЧУК РОЗКАЗАВ ЧОМУ

Фронтмен шалено популярної української групи “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук пояснив, чому його колектив ніколи не виступатиме на сценах конкурсних проектів таких, як Євробачення.




В одному з популярних в Україні пісенних теле-шоу співак розповів чому не хоче їхати на Євробачення та пояснив це своїм негативним досвідом у минулому:


У моєму житті був конкурс, в якому я брав участь. Усе закінчилося драматично. Ми з “Океаном Ельзи ” в перший і, як з’ясувалося, в останній раз вирішили взяти участь в конкурсі “Перлини сезону”. Максимальна кількість балів, яку можна було набрати – 120. Ми набрали 118. Інші набирали 60-70. Ми були впевнені, що ми виграли. Перша премія була грошовою. Ми хотіли записати альбом і не було грошей. Для нас це було дуже важливо. Передостанньою виступала група, назва якої я не стану називати. Вона теж отримала 118 балів. Коли конкурс закінчився, сказали, що в цьому році вперше в історії конкурсу призове місце дістанеться тільки одній групі. І дали гроші не нам, а їм. А нам подарували 4 спортивних костюма, як втішний приз. З того вечора ми спокійно вирішили, що більше в історії групи “Океан Ельзи” не буде ні єдиного конкурсу. Тому, якщо панове журналісти або хтось із друзів буде знову питати, чому ми не виступаємо на Євробаченні, то тепер ви знаєте, чому!

Источник: newsonline24

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий