Окупант тиждень ґвалтував українку, а потім застрелив її лежачу матір: волонтерка розповіла страшну історію

Окупант тиждень ґвалтував українку, а потім застрелив її лежачу матір: волонтерка розповіла страшну історію

У Харкові російський загарбник цілий тиждень чинив сексуальне насильство над 29-річною дівчиною, а потім застрелив її літню матір. Жінка була тяжко хвора, і її дочка присвятила останні роки догляду за нею.




Про чергову зламану окупантами долю розповіла волонтер Віра Хвуст на своєму Facebook. Вона додала, що її знайома, на ім’я Любов раптово зникла й активістам довелося докласти чималих зусиль, щоб знайти її по всьому Харкову.


«Коли почалася війна, Люба не побігла евакуюватися, тому що ніхто не погоджувався допомогти вивезти маму. Через кілька днів, коли в їхньому під’їзді вже була діра, у квартиру влетіли три гниди», – вказала волонтерка у повідомленні.

Вічно голодні солдати винесли всю їжу, що була у квартирі, а один з окупантів залишився «пожити». Він зґвалтував дівчину, а коли та хотіла викликати поліцію, просто розбив її телефон.



Протягом кількох діб він ґвалтував Любов, а потім почав освідчуватися у коханні. Фашист почав просити її виїхати з ним у «безпечне місце», де він нібито її залишить до кінця війни, а потім повернеться за нею.

«Люба відмовилася, мовляв, мати хвора, вона її не покине. І тоді це лайно, на очах у тендітної жінки, пристрелило немічну стареньку», – пише Віра Хвуст.

Волонтер додала, що зараз постраждала направлена до реабілітаційного центру, де професійні психологи надаватимуть їй допомогу. Звідти українка, яка пережила справжній жах та трагедію з вини росіян, уже вирушить за кордон.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий