Окупанти давно готуються: Жданов дав попередження на День Незалежності

Окупанти давно готуються: Жданов дав попередження на День Незалежності

Росіяни полюбляють різні «дати» і свята, а тому для України зростає ймовірність ворожих атак 24 серня — на День Незалежності.




Військовий експерт Олег Жданов вважає, що під час Дня незалежності чи напередодні Росія може завдати ракетних ударів по Україні.


Про це експерт сказав в ефірі телеканалу Freedom.

«Вони (росіяни — Ред.) давно готуються, давно везуть ракети. Я чудово розумію, що вони не дадуть нам провести свято у нормальних умовах. Вони будуть намагатися вдіяти якесь паскудство. Для них паскудство — це, можливо, ракетний удар», — наголосив Жданов.



До слова, на території Білорусі фіксують збільшення кількості ракених комплексів С-300. Експерт каже, що це може свідчити про підготовку до «масованих ракетних ударів».

Він нагадав, що кремлівськи диктатор Володимир Путін полюбляє символізм та різні дати, а для українців «День Незалежності — сьогодні найбільш знакова подія».

За словами експерта, зменшення ракетних атак може свідчити про те, що у Кремлі готуються до українського Дня Незалежності. Тим часом ракетні удари по Житомирській області 16 серпня Жданов назвав «спробою пера на 23-24 серпня».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий