Олена Кравець із «Кварталу 95» буде пересуватися на милицях

Олена Кравець із «Кварталу 95» буде пересуватися на милицях

Відома українська акторка, телеведуча і зірка «Кварталу 95» Олена Кравець зламала ногу. Зірка відразу ж звернулася по допомогу до лікаря і їй наклали гіпс. Обстеження показало, що в неї перелом плеснової кістки.




Про те, як це сталося, артиста розповіла в інтерв’ю «Твій день«. Ще тиждень після НП Олена Кравець відновлюватиметься вдома. Якщо кістка буде правильно зростатися, їй видадуть милиці.


Олена Кравець буде пересуватися на милицях.

Знаменитість розповіла, що це сталося зовсім випадково: вона спіткнулася і вдарилася об одвірок у своєму будинку, заплутавшись у власних широких шовкових штанях. «Я навіть не впала, просто дуже сильно вдарилася в одвірок. Через 15 хвилин з’явився набряк», – зазначила Олена.

Олена Кравець зламала ногу.

Кравець звернулася до медиків – у лікарні їй наклали гіпс. Знаменитість пожартувала, що в такий спосіб вона проявила солідарність із нашими футболістами, які отримали травми. «Я думаю, що все буде добре – зростеться. Після 8 липня мені видадуть милиці», – додала вона.



 

Коротко про знаменитість:

Олена Кравець – українська актриса і телеведуча. У 2014 і 2015 роках входила у список «100 найвпливовіших жінок України» за версією журналу «Фокус», а в 2016 році увійшла в список «ТОП-100 найуспішніших жінок України» за версією журналу «Новое время».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий