Онищенко купував «112 Україна» не для Порошенка — Пасенюк

Онищенко купував «112 Україна» не для Порошенка — Пасенюк

Керуючий директор ICU Марак Пасенюк розповів про те, чим він займається у процесі переговорів з купівлі телевізійного каналу «112 Україна». Про це у понеділок, 5-го грудня, повідомляє видання «ЛІГА.net», передає replyua.net.




Він розповів, що у травні минулого року мав ділові стосунки з Олександром Онищенком в питанні купівлі телеканалу 112. «Все, що стосується купівлі телеканалу «112 Україна», можу описати як короткочасну співпрацю з Олександром Онищенком навесні минулого року. він звернувся до мене з проханням оцінити вартість каналу та проробити структуру в процесі купівлі. Але коли стало відомо, що власник 112-го Подщипков Андрій змінив своє рішення і вже не продає телеканал, потреба у моїх послугах перестала існувати», — розповів Пасенюк.


В той самий час він заявив, що пізніше до нього звернувся Поліщук Віктор, який також хотів придбати для себе «112 Україна». «Тоді я прийшов до телеканалу, щоб обговорити питання купівлі. Я хотів спілкуватися з власником, але Андрія Подщипникова я більше не бачив. І тоді я запідозрив, що моїм ім’ям хочуть маніпулювати. І я покинув цей процес», — заявив Пасенюк. Як відомо, сам нардеп Олександр Онищенко каже, що «112 Україна» його просили купити для Петра Порошенка.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий