ООН ухвалила грандіозний документ щодо України

ООН ухвалила грандіозний документ щодо України

Генеральна Асамблея ООН ухвалила сьогодні один із найбільш важливих міжнародних документів, що стосується засудження російської агресії проти нашої держави, — про це інформує replyua.net.




Так, сьогодні, дев’ятнадцятого грудня 2016 року, на засіданні Генеральної Асамблеї ООН було ухвалено запропоновану українською делегацією резолюцію «Ситуація щодо прав людини в АР Крим та місті Севастополі». Саме цим документом на міжнародному рівні визнається окупація Російською Федерацією Кримського півострова. Відтак, міжнародне співтовариство, відповідно до норм гуманітарного права, покладає на Кремль відповідальність за всі порушення прав людини в Криму. Відповідну резолюцію підтримали сімдесят держав, двадцять шість проголосували проти, ще сімдесят сім – утримались.


Президент держави Петро Порошенко на власній сторінці в Фейсбук привітав ухвалення відповідної резолюції і подякував всім міжнародним партнерам, які стали на наш бік у цій ситуації. Глава держави зауважив, що це особливо важливо зараз, коли на окупованому півострові кремлівські піддані реалізують найгірші радянські практики – тортури, викрадення, показові судилища, каральну психіатрію тощо. Відтак, Порошенко пообіцяв продовжувати боротьбу до того моменту, поки Крим не повернеться під контроль української влади.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий