Оператори пояснили, як працюватиме мобільний зв’язок в умовах воєнного стану

Оператори пояснили, як працюватиме мобільний зв’язок в умовах воєнного стану

Найбільші оператори мобільного зв’язку «Київстар», «Vodafone Україна» і lifecell заявляють що зв’язок стабільний і компанії готові забезпечити дієвість мережі в умовах воєнного стану.




— Мережа мобільного та фіксованого зв’язку «Київстар» працює в звичайному режимі, і у абонентів немає приводу для занепокоєння. Якщо будуть якісь зміни в порядок і умови надання послуг, ми оперативно повідомимо про це абонентам, — заявили в прес-службі «Київстару».


У прес-службі lifecell відзначили, що згідно вони готові забезпечити безперебійну роботу своїх мереж до роботи в умовах воєнного стану.

— Lifecell готовий забезпечити роботу своєї мережі в умовах надзвичайного або воєнного стану, в тому числі, і можливість оповіщення абонентів. Однак точно сказати про те, що зміниться в роботі компанії і як це відіб’ється на абонентах, можна буде тільки після схвалення указу президента Верховною Радою, — заявили в прес-службі lifecell.



У компанії також відзначили, що мобільна мережа lifecell працює в штатному режимі.

«Vodafone Україна» також підтвердив готовність забезпечити роботу своєї мережі в умовах надзвичайного або воєнного стану, уточнивши, що перебоїв в роботі мережі в понеділок не спостерігається.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий