Панчохи, кепка, квітчасті черевики: топ безглуздих жіночих нарядів у новій Раді

Панчохи, кепка, квітчасті черевики: топ безглуздих жіночих нарядів у новій Раді

Народна депутатка від «Слуги народу» Оксана Дмитрієва здивувала тим, що прийшла до Верховної Ради в чоботях-панчохах.




Однак вона не єдина парламентарка, яка ходить на роботу в екстравагантному вбранні. OBOZREVATEL пропонує згадати гучні образи нардепок у Раді за останній час.


Так, нещодавно представниця «Слуги народу» Оксана Дмитрієва прийшла до Верховної Ради в чоботях-панчохах. Дмитрієва обрала для засідання вовняне плаття, яке одягла зверху на сукню-сорочку. Образ завершили біла стрічка на шиї і велика брошка на грудях.

Відповідне фото депутатки викликало ажіотаж у мережі, причому думки щодо стилю народної обраниці розділилися. Одні написали, що вона мала модний вигляд, інші ж зазначили, що таке вбрання недоречне у ВР.

А в жовтні Дмитрієву помітили в Раді з останньою моделлю iPhone 11, який з максимальною комплектацією в Україні коштує 45-50 тисяч гривень. Увагу на дорогу обновку звернули завдяки яскравому костюму, яким Дмитрієва виділялася із загальної маси.

Ще одна «слуга народу», депутатка Олена Шуляк якось з’явилася на засіданні парламенту в незвичайному яскравому взутті. Користувачі в мережі відразу ж почали коментувати взуття Шуляк. Хтось оцінив модний вибір, інші ж, навпаки, розкритикували її ботильйони.

Водночас раніше журналістка Анна Стешенко опублікувала фото Олени Шуляк, зроблені також у Верховній Раді. Головним акцентом знімків стала культова сумка Chanel Jumbo в найбільшому розмірі, вартість якої становить понад 7 тисяч доларів.

А Ірина Аллахвердієва, яка також є депутаткою від пропрезидентської фракції, нещодавно з’явилася в парламенті в білій сукні вище коліна з мереживним верхом, крізь який просвічувала білизна.

Під відповідним знімком, яким поділився фотограф Ян Доброносов у Facebook, користувачі активно коментували модний образ Аллахвердієвої.

Народна обраниця від «Опозиційною платформи – За життя» Наталія Королевська взагалі стала об’єктом для насмішок – після того, як виступила з трибуни Верховної Ради в «жокейському образі». Для засідання парламенту Королевська обрала кепку білого кольору і поло з довгим рукавом у тон. Водночас у мережі помітили, що такий стиль для подібної нагоди є недоречним.

«Свисток проковтнула?», «Кінь Онищенко», «Ого, Вадим Зіновійович сьогодні весь у білому», «Що не на коні», «Хоч без коня», «Поясніть їй вже, що це ВР, а не іподром», » сфоткай її зблизька. у неї вуса», «Великий теніс в Раді», – посміялися користувачі.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий