“Переворот на Донбасі”: з’явилися приголомшливі подробиці про наміри ватажка фейкової “ДНР”

“Переворот на Донбасі”: з’явилися приголомшливі подробиці про наміри ватажка фейкової “ДНР”

Ватажок фейкової “ДНР” Олександр Захарченко просив у Москви дати йому можливість очолити окуповану Луганщину, але отримав від Кремля відмову.




Про це в ході інтернет-конференції заявив засновник НЗФ “Восток” Олександр Ходаковський, передає “Народна Правда” з посиланням на “Трибун“.


“Як Захарченко не хотів  і як  він в Кремля  не просив дати йому можливість очолити обидві території, в Москві відповіли: “Ні”. Вже  його прибічники, в особі найближчих холуїв,  бігали до нього і випрошували собі посаду мера Луганська чи мера Алчевська. Деякі з його оточення навіть  говорити: “Так нах*ен нам цей Луганськ здався взагалі ?! Давайте заберемо Алчевськ і більше нам нічого не треба. Що нам тягти на собі цю соціалку? Заберемо цей великий комбінат в Алчевську, який за своїми потужностями перевершує всю металургію, що у нас є. Якщо його забезпечити електроенергією і необхідною сировиною, то можна забути тут про все і, вибачте, не паритися. Але Москва сказала “ні”, тому що це не до місця і не до часу “, – сказав Ходаковський.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий