Перший бордель, де обслуговують виключно секс-ляльки, відкрито! (фото)

Перший бордель, де обслуговують виключно секс-ляльки, відкрито! (фото)

У Барселоні відкрився бордель, працівниці якого покірливо виконують всі забаганки клієнтів і при цьому не отримують ні копійки! А все тому, що всі дівчата в цьому борделі — ляльки!


Господарі цього незвичайного будинку розпусти стверджують, що це перший заклад такого типу в Європі. Клієнтові пропонують провести ніч (або всього кілька годин) з гіперреалістичною іграшкою.

Клієнтів запевняють, що використання іграшок абсолютно безпечне: після кожного використання їх обробляють спеціальними засобами. Втім, для повної безпеки чоловікам все одно рекомендують використовувати презерватив.



1

Поки відвідувачі можуть вибирати всього з чотирьох гумових дівчат, кожна з яких має унікальну зовнішність, пропорції і зріст. Зате клієнт може висловлювати побажання, і навіть обирати у що повинна бути одягнена лялька на побаченні.

2

Блондинку звуть Кеті. Вона може похвалитися величезним бюстом. А її зріст становить 170 сантиметрів.

3

5

Африканка Лейза на 2 сантиметри нижче Кеті, а її принади набагато скромніші.

4

6

Найменша з ляльок — азіатка Лілі, чий зріст всього 161 сантиметр.

 7

А ще в борделі є персонаж аніме на ім’я Аке. Її зріст — 165 сантиметрів.

 8

Мода на гіперреалістичність секс-ляльки прийшла в Європу з Азії. В Японії і Китаї такі іграшки користуються популярністю у чоловіків, які змушені працювати далеко від дому і не хочуть зраджувати своїм дівчатам або дружинам.

9

А як ти ставишся до подібного нововведення? Раз вже проституцію не викоренити, то, може, варто замінити жінок роботами? Або вважаєш, що навіть сама реалістична іграшка не здатна замінити чоловікові партнерку? Напиши в коментарях свої думки з цього приводу.

Источник: «bdzhola»

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий