Першу серйозну психологічну травму Путін отримав в Україні — журналіст РФ

Першу серйозну психологічну травму Путін отримав в Україні — журналіст РФ

Для президента Російської Федерації Володимира Путіна українське питання завжди було дуже важливий, і саме в Україні він отримав першу психологічну травму.

Про це в інтерв’ю Ліга.Новости розповів колишній головний редактор телеканалу «Дождь», російський письменник, режисер, автор книги «Вся кремлівська рать» Михайло Зигар.




За його словами, у перші роки свого президентства він регулярно, практично на всіх внутрішніх засіданнях, говорив: «Ми повинні займатися Україною, інакше ми її втратимо».


«Важливо те, що саме в Україні у 2004-му році Путін отримав першу серйозну психологічну травму. Тоді Володимир Володимирович вперше переконався, що існує страшна американська змова, жертвою якого він є. У Путіна не було жодних сумнівів у тому, що Помаранчева революція — це американська спецоперація», — розповів журналіст РФ.

Зигар вважає, що російський президент так вирішив тому, що виділив величезні гроші і відправив з Москви в Україну дуже багато фахівців.



Ті довго тут сиділи, поділили всі гроші, до останнього моменту телеграфуючи, що утримують контроль. Коли ж виявилося, що не все так добре, то ці фахівці не могли зізнатися, що розікрали виділений бюджет, нічого не роблячи. Тому пояснили все просто: ворог витратив ще більше», — розповів російський письменник.

За його словами, саме з цього моменту Путін почав переконуватися, що «існує заокеанський ворог, який плете інтриги в Україні і намагається оволодіти нею».

«І чим далі, тим більше він переконував сам себе щодо цієї думки. Тому Україна — це дуже особисте й болісне питання», — підсумував Зигар.

Источник: УНІАН

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий