Підозрюваний розповів, як убив Ноздровську прямо посеред вулиці

Підозрюваний розповів, як убив Ноздровську прямо посеред вулиці

Затриманий за підозрою у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрій Россошанський розповів про подробиці скоєного злочину




Деталі вбивства були встановлені в ході проведення слідчого експерименту і допиту підозрюваного, пишуть українські ЗМІ.


За словами джерела, Юрій Россошанський розповів, що діяв сам і повідомив, що вбив Ноздровську внаслідок сварки з нею на зупинці громадського транспорту в селі Демидів.

“Під час допиту він сказав, що на зупинці сталася сварка, після чого він дістав ніж і завдав потерпілій удари в шию. Після скоєння злочину він відтягнув її до річки, одяг, на якій залишилися краплі крові, спалив у себе вдома в грубці”, – розповів він.



Раніше в Нацполіції і МВС докладно розповіли, як їм вдалося затримати підозрюваного у вбивстві юриста Ірини Ноздровської.

“Правоохоронці відтворили весь маршрут руху загиблої в день її зникнення – від станції метро” Героїв Дніпра “до селища Демидів на Київщині”, – повідомив перший заступник глави Національної поліції України – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін.

Прокоментував затримання і глава МВС Арсен Аваков.

“Так, поліція затримала підозрюваного у вбивстві Ноздровської. Докази більш ніж вагомі. Не потрібно домислів – інформація буде повністю розкрита після закінчення слідчих дій – завтра”, – написав Аваков на своїй сторінці в соцмережі.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий