ПІДПИШИ ДЕКЛАРАЦІЮ У ПРИВАТНІЙ КЛІНІЦІ – І БЕЗКОШТОВНО ОТРИМУЙ ЯКІСНУ МЕДИЧНУ ДОПОМОГУ

ПІДПИШИ ДЕКЛАРАЦІЮ У ПРИВАТНІЙ КЛІНІЦІ – І БЕЗКОШТОВНО ОТРИМУЙ ЯКІСНУ МЕДИЧНУ ДОПОМОГУ

Де підписати декларацію з сімейним лікарем? 




Це всім відомо – ви можете обрати будь-яку державну лікарню або піти туди, де обслуговувалися раніше. Ходити до лікаря у приватну клініку не усім по коштах до того ж і звичайні огляди, і аналізи платні. В поліклініці є можливість бодай що отримати безкоштовно – прийом у терапевта, кардіограму, огляд хворої спини, діагностику зору чи здати кров на цукор.


Ми питаємо поради в друзів чи в мережі  де підписати декларацію, щоб отримувати адекватний сервіс призначений державою. Скоріше за все ви не почуєте: Підпиши договір-декларацію з лікарем з приватної клініки!”



А чому? Тому що мало хто знає про таку можливість. Адже в приватній клініка можна отримувати всі безкоштовні послуги державної поліклініки: аналізи, обстеження, профілактичні щеплення, пільгові рецепти за державною програмою “Доступні ліки”, оформили лікарняний або отримати довідку.

Які безкоштовні послуги отримує пацієнт приватної клініки за декларацією?

Пацієнт має право на усі медичні послуги, що прописані в декларації. Такі самі послуги людина отримує у міській поліклініці – первинна медична допомога.

За умовами договору пацієнт має право на наступні безкоштовні послуги: 

  • Профілактичні огляди для пацієнтів при факторах ризику (хронічні хвороби, вік тощо)
  • Планові огляди здорової дитини з перших днів життя (у педіатра)
  • Консультація будь-яких проблем здоров’ям та видача довідок
  • Проведення огляду і лікування поширених діагнозів (грип, жовчнокам’яна хвороба, загострення хронічних проблем з ЖКТ, гіпертонія, діабет ІІ типу тощо) 
  • Призначення до спеціалістів профільної медицини
  • Видача рецептів за програмою “Доступні ліки”
  • Аналізи і діагностика (загальні аналізи крові і сечі, кров на цукор, холестерин, вимірювання артеріального тиску, електрокардіограма, швидкий тест на вагітність, а також дослідження крові на ВІЛ, вірусні гепатити, тропонін)
  • Щеплення за календарем затвердженим МОЗ
  • Ведення вагітності без ускладнень (треба стати на облік до 12 тижнів), спостереження перебігу і планове призначення до пологового будинку.
  • Виклики додому
  • Невідкладна допомога при гострих станах
  • Паліативна допомога важкохворому пацієнту – рецепти для лікування больового синдрому.

Обов’язково ознайомтеся із списком первинної медичної допомоги у декларації. Якщо ви потребуєте спеціальних медичних послуг, щеплень не за календарем та складних аналізів, перевірте чи зазначені вони у декларації.

Як обрати приватну клініку – їх багато і вони різні?

Найголовніше – перевірити, що приватна клініка підписала Договір з Національною службою здоров’я України про надання пакета послуг первинної медичної допомоги пацієнту, що підписав декларацію з певною клінікою.

Приватні клініки обирають по різному. Хтось іде за “своїм” лікарем, комусь важлива рекомендація чи реклама зачепила. Дехто обере клініку поряд з домом, бо це зручно – можна швидко подзвонити і одразу прийти на прийом без черги.

PULSE pervynka — мережа клінік поруч з домом №1. Позначка “pervynka” наголошує, що мережа спеціалізується на первинній ланці медичної допомоги. Тобто це майже всі послуги, які пацієнт отримує у терапевта звичайної міської поліклініки. Лікар первинної медично-санітарної допомоги покриває більше 80% усіх звертань. 

Персонал медичної мережі PULSE pervynka має високу кваліфікацію і має змогу діагностувати та лікувати широкий спектр можливих діагнозів. Такий лікар знає свого пацієнта, а якщо людині знадобиться спеціалізоване лікування надає рекомендації щодо натупних кроків і направить до вузькопрофі. 

Це інший формат взаємодії лікар-пацієнт, де лікарю не байдуже. Він не приймає з поспіхом і не виписує стандартний список ліків. Його спеціально готують допомагати пацієнту на місці. PULSE pervynka – перші (і наразі – єдині в Україні!), хто запропонував послуги в такому вигляді. І єдина клініка, що будує мережу “поруч з домом” з безкоштовними послугами за декларацією.

Протягом останніх шести місяців 2020 року клініка PULSE pervynka продемонструвала динамічний розвиток, відкривши чотири відділення : вул. А. Ахматової, 5, вул. С. Данченка, 1, вул. Б. Гмирі, 14б, вул. Урлівська, 26 б.

Клініка PULSE pervynka – лідер створення мережі сімейних медичних центрів поряд з домом. Пацієнти, що підписали декларацію з лікарем PULSE pervynka,отримують якісні послуги, користуються зручним сервісом, сучасним обладнанням. Так, безкоштовно і без прихованих оплат. Поруч з домом! Швидко! Без черг! 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий