Після нічиєї з основним конкурентом ультрас «Ниви» влаштували фаєр-шоу

19 жовтня, на СК «Нива» відбувся стартовий матч фінального етапу чемпіонату міста з футболу. «Нива» приймала одного зі своїх головних конкурентів в боротьбі за медалі і навіть за перемогу в турнірі – «ЕМС-Поділля». Принциповості поєдинку додавало те, що саме з цим суперником «нивівці» незабаром зустрінуться в фінальному матчі за Кубок міста.




Обидва тайми пройшли в приблизно рівній боротьбі. Шанси забити були в обох команд. «Ниву» відчайдушно підтримували десятки ультрас, які зайняли місця на звичній для себе трибуні. Наприкінці матчу вони навіть роздяглися до поясу, почали запускати звичні фаєри і гучно співати. Але все це не допомогло «Ниві» вирвати перемогу – 0:0.


Директор СК «Нива» і ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Олег Тарлецький зазначив, що результат матчу – по грі, адже зустрічалися дві провідні команди міста, приблизно рівні за силами.

– Я хочу подякувати обом клубам, які здорово відіграли, продемонстрували змістовний футбол. В нашій команді всі проявили майстерність – починаючи від воротаря і закінчуючи гравцями, які виходили на заміну. У нас були гольові моменти, але забракло везіння. Але по суддівству арбітра в полі – немає слів. В усіх спірних випадках він свистів лише в один бік, – прокоментував сайту СК «Нива» тренер «нивівців» Артур Мед.



– Задача «Ниви» – грати в футбол, працювати над вдосконаленням, а також комплектувати команду для професійної ліги. Результат матчу є непоганим, адже ми грали з одним зі своїх основних конкурентів, – сказав президент ФК «Нива» Вадим Кудіяров.

Головний тренер «ЕМС-Поділля» Юрій Коваль в післяматчевому інтерв’ю «Вінницькому футболу» наголосив, що обидві команди створювали гольові моменти, але при цьому саме у його клубу були реальні шанси здобути три очки. Тому, за словами наставника «ЕМС-Поділля», нічийний результат – більше подарунок «Ниві», ніж надбання його ФК. Також Юрій Коваль зазначив, що у фінальній частині чемпіонату міста немає особливих фаворитів, і побажав «Ниві» стартувати на професійному рівні.

 

20minut

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий