Плювали, давали копняки! З’явилося відео «коридору ганьби» для Крисіна

Плювали, давали копняки! З’явилося відео «коридору ганьби» для Крисіна

Звинувачуваному у катуванні і причетності до вбивства журналіста газети «Вести» В’ячеслава Веремія Юрію Крисіну влаштували «коридор ганьби» на виході з Дарницького райсуду Києва.




Відповідний відеозапис зробив кореспондент «Української правди«.


На самому виході з суду Крисіна зустріла прокльонами мати Веремія. Потім він у супроводі поліцейського в штатському близько кварталу пройшов без перешкод. Активісти просто йшли поруч і вигукували в бік Крисіна лайки.

Після цього, на перехресті, до Крисіна підбіг натовп націоналістів, які по черзі почали плювати в нього, трохи пізніше «посипались» копняки. Крисін мляво намагався просити їх не робити цього. З натовпу також лунали заклики припинити розправу.



У цей момент біля Крисіна з’явився поліцейський у формі, проте він ніяк не захищав чоловіка. Це робив невисокий полісмен у штатському, який вів Крисіна з самого початку.

Зрештою Крисіна посадили до автобуса, і той поїхав.

 

 

Як відомо, у понеділок у Дарницькому суді слухалась справа Юрія Крисіна. Його звинувачують у катуваннях.

Під судом зібралися «тітушки», а також члени С14 і «Національного корпусу».

На засіданні Крисін і двоє захисників попросили суд перенести слухання справи. Обвинувачуваний пояснив своє клопотання тим, що його адвокат перебуває в Луганській області і без нього він відповідати перед судом не хоче. Адвокати, у свою чергу, хочуть мати час на ознайомлення з обвинувальним актом.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий