Почалася “зачистка” серед бойових командирів

Комбата з позивним “Малий” прибирають з передової у високі кабінети.




Про це пише на свої сторінці у Facebook Олександр Аронець, керівник прес-служби фракції ВО Свобода у Київраді.


Штабні пацюки «уходять» бойового комбата.

Комбата, який на цій війні не пас задніх, приймав нестандартні рішення, знаходив спільну мову з добровольцями, посилав на … штабних пацюків, зумів утримати позиції, коли в строю залишалася третина особового складу…



Почалася «зачистка» серед бойових комбатів. Він мабуть не перший, але один із перших, кого система почала зливати. Мабуть тому, що багато знає, тому, що багато бачив і пережив, тому, що згодився прийняти посаду, коли більшість з «великими зірками» на погонах ховалася від війни по штабах, по госпіталях.

Його просили очолити батальйон і він очолив. Формував команду в умовах реальних бойових дій, коли гинули найкращі, коли рішення потрібно було приймати миттєво, коли реально ніхто не знав, що робити – ні наверху, ні внизу. І він приймав рішення, ставив задачі, контролював виконання.

Очевидно, що робив помилки, десь і нервову напругу знімав, але від війни не втікав, жив нею, злився з нею. Створив бойовий колектив, завоював заслужену повагу серед бійців. І зараз – «на підвищення»(попри його згоду), в штаб, до тих пацюків, яких вчора посилав. Шкода. Скоріш за все система доб’ється свого.

Але і промовчати не маємо права. Тому й пишу цей пост. Тому, що знаю про нього багато хорошого. Знаю й його «мінуси». Але що ці «мінуси» попри його чин. Чин справжнього командира.
Позивний «Малий», 93-я ОМБр, комбат «кіборгів», неординарна людина, справжній командир.

Источник: informator

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий