Подарунки на День народження подрузі: 6 цікавих ідей

Подарунки на День народження подрузі: 6 цікавих ідей

Іменини друзів — свято, до якого варто готуватися завчасно. Особливо це стосується тих, кому потрібно обирати подарунки на День народження найкращій подрузі. Дівчат в такій ситуації ми розуміємо: треба обрати вдалий сюрприз, гарно його запакувати, підібрати для себе наряд, який підійде по дрес коду — справ безліч!




В Україні все більше стає прихильників західних традицій, де винуватець свята заздалегідь готує wishlist з бажаними ідеями презентів. Це надзвичайно крута ідея, адже всім запрошеним не доводиться замислюватися над ідеями, а іменинниця може не хвилюватися, що їй подарують якийсь непотріб.


Якщо на свято, куди доведеться йти вам, такий список не передбачили, наша підбірка вас врятує. Пропонуємо вам наступний список:

  1. Політ на флайборді
     

Чудова ідея проведення дозвілля влітку! Подружка протестує оригінальний пристрій, який за допомогою потужних потоків води підійме її над водою. Учасниця навчиться спочатку просто тримати рівновагу, потім повертатися та правильно занурюватися у воду. Після отримання нових навичок вона продемонструє свої вміння й спробує піднятися на висоту до 5 м над водою. Політ на флайборді — чудова нагода відчути себе супергероєм.



  1. Майстер-клас дрифтингу
     

Хто сказав, що швидкість, авто та екстрим призначені лише для чоловіків? Кожна друга дівчина любить такі “розваги”! Після інструктажу учасниця навчиться стабілізувати автомобіль при втраті контролю і випробує свої сили на спеціально обладнаному треку. Під час заняття дівчина отримає неймовірні емоції та адреналін.

  1. Стоун терапія
     

Подаруйте близькій людині можливість відвідати SPA-салон й насолодитися жіночим відпочинком. Стоун терапія позитивно впливає на терморегуляцію в організмі та його ендокринну систему, допомагає позбутися втоми. Процедуру виконують за допомогою гладких каменів вулканічного походження, які довго зберігають тепло.

Усі емоційні сюрпризи ви знайдете на сайті українського інтернет-магазину вражень bodo.

  1. Дарсонваль для обличчя та волосся
     

Нарешті модний гаджет із кабінету косметолога може бути доступним у домі кожної красуні. Його використання позитивно впливає на стан шкіри, підвищує її пружність, розгладжує дрібні зморшки, покращує ріст волосся. Перше використання принесе незвичні, змішані відчуття. Проте згодом подруга звикне до роботи мікротоків й отримає задоволення від процесу користування.

  1. Розумні ваги
     

Коли ви робите такий презент свої найкращій подружці, вона аж ніяк не сприйме його негативно — навпаки зрадіє новому гаджету. Пристрій проаналізує співвідношення м’язів і жиру, а також інші параметри організму. Всю інформацію можна отримати через додаток на смартфоні та використати її з метою коригування режиму харчування та тренувань.

  1. Набір для малювання
     

Погодьтеся, жінкам, які самі себе забезпечують, треба давати волю емоціям. Більшість з них обирає для цього цікаве заняття. Одне з них — малювання. Ви можете скласти корисний набір для творчості власними руками (розфарбовки-антистрес та кольорові олівці), або ж придбати вже готові (картина з номерами та фарбами). Уявіть вечір релаксу: червоне сухе в бокалі, улюблений серіал і пензлик в руках — схоже на сеанс медитації!

Обирайте найкращі подарунки для близьких людей!

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий