Подробиці вбивства 17-річної студентки в Одесі

Подробиці вбивства 17-річної студентки в Одесі

На в’їзді в Одесу знайшли мертвою дівчину, яку шукали майже тиждень


Тіло 17-річної студентки юридичної академії Тетяни Маснюк, яку шукали майже тиждень в Одесі, знайшли в лісосмузі за містом. За підозрою в убивстві правоохоронці затримали таксиста, який і вказав на місце злочину, йдеться в сюжеті ТСН.

Нема слів, усі просто в шоці, тому що ніхто не міг подумати. Така добра людина, просто не віриться», — зізнається староста групи, де навчалася Тетяна, Дмитро Лисиця. Декан факультету зізнається, що найважчим було подзвонити рідним дівчини. «Мама досі не вірить у те, що трапилося, сьогодні буде впізнання. Мама до останнього сподівається, як і тато. Тато є військовослужбовцем, знаходиться в зоні АТО, але він, ясна річ, уже в Одесі. Мені щиро їх шкода.

— каже Микола Стоянов



Однокурсники, які мешкають у тому ж гуртожитку, де жила загибла, розповідають про її останній вечір. О 22:00 вона ще заходила до соціальних мереж і робила домашнє завдання. Близько 2:00 ночі несподівано викликала під гуртожиток таксі. «Вона їхала до свого хлопця, виходить, не потрапила до нього. Коли вона не приїхала, я прийшла на навчання і спитала, чи вона є. Сказали – немає. До вечора також не з’явилася і на ранок її також не було», — розповіла Тіна Гурбецька, котра мешкала в одній кімнаті з Тетяною.

Підозра впала на таксиста, який уночі віз студентку. «Чоловік, неофіційно працюючи таксистом на території Овідіопольської дороги, в лісосмузі скоїв розбійний напад, а потім з корисливих мотивів умисне вбивство дівчини. Також, за даними слідства, він намагався приховати сліди злочину та підпалив тіло своєї жертви», — розповіла речник прокуратури Одещини Інна Верба. Вийти на слід злочинця допомогла його ж необережність – чоловік намагався зняти гроші готівку з карти вбитої дівчини.

У сервісі таксі, з яким пов’язують підозрюваного, не приховують, що психіатричної перевірки кермувальники не проходять, тож пасажири не застраховані від зустрічі з потенційним злочинцем. «У будь-якому таксі ти не знаєш, маніяк він чи не маніяк. Цей сервіс «Яндекс-таксі» — це те саме, що зареєструвався в соцмережі через інтернет, ось і все. Це неважливо, прийде він сюди чи в інтернеті зареєструється», — пояснив представник одного з одеських таксопарків Євген Мікідченко.

Підозрюваному загрожує від 15 років позбавлення волі до довічного ув’язнення. Прокуратура наполягатиме, аби на час слідства він залишався під вартою.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий