Подробиці жорстокого вбивства 20-річної студентки у Вінниці (Фото)

Подробиці жорстокого вбивства 20-річної студентки у Вінниці (Фото)

26 серпня у Вінниці сталося резонансне вбивство. У квартирі по вулиці Київській знайшли зарізаною 20-річну дівчину, а ймовірного вбивцю поліція виявила повішеним.




Вбитою виявилася студентка Донецького національного університету імені Василя Cтуса. Про це повідомили в навчальному закладі.


“Трагічно обірвалося життя 20-ти річної Ірини Кузнєцової, студентки Факультету іноземних мов. Колектив Стусівського університету глибоко сумує та співчуває рідним та близьким Ірини. Поділяємо біль та горе непоправної втрати, просимо згадати молитвою зовсім юну дівчину. Бракує слів, які б могли зменшити душевну біль родини… Світла та вічна пам’ять”, — йдеться у повідомленні опублікованому в соцмережах.



Злочин стався на вулиці Київській. Труп дівчини виявила 82-річна власниця квартири, у якої Ірина орендувала житло.

Згідно попередніх висновків поліції, дівчина померла від втрати крові та пошкодження внутрішніх органів. На ній виявили близько 30 проникаючих ран, проте порізами різної глибини вкрито практично все тіло.

Родом загибла з села Яришівка, що поблизу Томашполя у Тульчинському районі.

Ймовірний вбивця повісився

У день вбивства біля квартири, де проживала Ірина, бачили чоловіка. Свідок розповів, що він стукав у двері студентки. Поліції вдалося встановити, що це житель села Голубівка Жмеринського району.

Коли правоохоронці приїхали до домогосподарства, де проживали батьки підозрюваного, то знайшли його повішеним поруч із будинком. Чоловік не судимий у поле зору правоохоронців раніше не потрапляв. 1 вересня йому мало виповнитися 32 роки.

За словами матері чоловіка, Віталій працював в одному з магазинів Вінниці. З Іриною вони зустрічалися протягом кількох років. Дівчина неодноразово гостювала у сім’ї, але нещодавно він зустрів у місті її з іншим.

“Знайшов його батько вранці. Повісився на турніку. У кухні залишив записку, що без Іри його також немає. Вони розійшлися нещодавно, коли Віталік зустрів її, з якимось бородатим у Вінниці. Не вірю, що це скоїла моя дитина, на ньому жодної краплі крові немає”, — розповіла журналістам мати повішеного Тетяна Іванова.

Подробиці жорстокого вбивства 20-річної студентки у Вінниці (Фото)

Подробиці жорстокого вбивства 20-річної студентки у Вінниці (Фото)
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий