Pokemon Go дістався вже й до Мукачева (фото)

Pokemon Go дістався вже й до Мукачева (фото)

Вже більше тижня увесь світ зходить з розуму через одну іграшку на своїх смартфонах.




Pokémon Go — це онлайн-гра з геолокацією і доповненою реальністю, з’явилася з 6 липня на iOS і Android.


Після того, як гра завантажена і встановлена, користувач запускає її і включає камеру. На екрані він бачить те, що відбувається навколо себе, а додаток тим часом вставляє туди покемонів. Причому, якщо двоє людей стоять на одному і тому ж місці, їм покажуть однакового покемона, але зловити його зможе тільки один з них. Можна грати і не включаючи камеру, тоді на екрані буде відображатися карта з об’єктами і аватаром гравця.

За піймання диких покемонів дають «зоряний пил» або «цукерки» — спеціальну ігрову валюту. Обидві вони підвищують бойову силу покемона, а цукерки допомагають просувати його по еволюційних сходах. Потім покемони різних користувачів можуть брати участь в тренувальних битвах.



Кореспондент Мukachevo.net спробував приєднатися до гри. Так, на скрінах можна побачити, що і в Мукачеві є місця де можна поборотися за покемонів. Саме у центрі міста є купа локацій де можна отримати бонуси та зібрати спеціальні бокси. Зазвичай «точки» обирають біля відомих пам’ятників. Скільки гравців наразі у місті над Латорицею, не відомо, але, певно, згодом вони точно з’являться.

Всесвітня лихоманка Pokemon Go вже і в Мукачеві (СКРІНИ)

Всесвітня лихоманка Pokemon Go вже і в Мукачеві (СКРІНИ)

Всесвітня лихоманка Pokemon Go вже і в Мукачеві (СКРІНИ)

Нагадаємо, у мережі з’явилося відео, як в Нью-Йорку фанати гри Pokemon Go величезним натовпом прямують на пошуки рідкісного покемона Вапореона в Центральний парк. Відео публікує Daily Mail.

Источник: Мukachevo.net
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий