Поліція опублікувала відео резонансної бійки на Драгобраті

Департамент комунікації Нацполіції опублікував відео резонансної бійки на території турбази Драгобрат, навколо якої розгорівся скандал через участь бійців Правого сектора.




Правоохоронці також наголосили, що учасників подій на турбазі підозрюють у причетності до кількох злочинів, скоєних раніше. Йдеться про конфлікт на автозаправній станції у Львівській області напередодні Нового року.


«28 грудня минулого року в приміщенні однієї з АЗС на території Пустомитівського району Львівської області стався інцидент, під час якого один з відвідувачів влаштував сварку з іншим відвідувачем і персоналом АЗС і здійснив кілька пострілів у стелю з бойової зброї», — нагадали поліцейські.

У поліції також зазначили, що 10 січня цей же громадянин разом з чотирма іншими громадянами вчинили бійку з персоналом однієї з туристичних баз в урочищі Драгобрат на Закарпатті. Під час конфлікту громадяни погрожували вогнепальною зброєю та використовували підручні засоби.



Наразі всі п’ятеро учасників бійки на території туристичної бази арештовані згідно з рішеннями суду. Стосовно затриманих зловмисників відкрито дев’ять кримінальних проваджень за ознаками кримінальних правопорушень.

Нагадаємо, 10 січня вранці п’ятеро чоловіків у камуфляжі влаштували бійку з застосуванням зброї на закарпатському курорті «Драгобрат». Пізніше керівництво ДУК «Правий сектор» підтвердило, що затримані – їхні бійці. Конфлікт, за заявою «ПС», міг статися на побутовому ґрунті.

Більшість затриманих судді залишили під вартою до 8 березня. Суд триває з численними перервами, бо затримані скаржаться на погане самопочуття та постійно звертаються по медичну допомогу. Звинувачення в тому, що саме вони були ініціаторами бійки, обвинувачені відкидають.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий