Політолог назвав причини втрати Україною підтримки на Заході

Політолог назвав причини втрати Україною підтримки на Заході

В інтерв’ю радіо «Ехо Москви» російський політолог Валерій Соловей висловив думку, що у зв’язку з досить сильною кризою, з якою зіткнулися європейські країни, прийняття їхніми лідерами правильних та консолідованих рішень стає все важчим завданням, через що в України значною мірою погіршилося становище у процесі подолання російської агресії, передає replyua.net.




Експерт зазначив, що російська влада не мала змоги спрогнозувати події минулого року, зокрема те, як проголосують під час референдуму жителі Великобританії. На думку Солов’я, російська влада просто відчула нездатність Заходу до протистояння.


Разом з цим, експерт більш детально пояснив свою позицію: «На самому початку 2014 року основою російської політики були дві стратегічні передумови. Перш за все, в США була найслабша адміністрація за весь час післявоєнної історії. Крім цього, зв’язки європейської економіки з російською занадто тісні, аби їм протистояти. Такі факти чи оцінки не зовсім точні, проте не варто стверджувати про їхню цілковиту помилковість», — розповів експерт. Він додав, що наразі західні країни знаходяться у кризі здатності до консолідованого виступу чи прийняття необхідних рішень.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий