Пономарь розповів, що сталось з «Анакондою» після обрання Трампа

Пономарь розповів, що сталось з «Анакондою» після обрання Трампа

Політичний оглядач Олег Пономарь на власній сторінці в Фейсбук пояснив своїм читачам чого варто чекати від нової адміністрації президента Сполучених Штатів у зовнішній політиці, — про це інформує replyua.net.




Так, за словами Пономаря, його часто запитують що сталось з планом «Анаконда». Блогер пояснив, що за умови обрання президентом Клінтон можна було б говорити про наступність позицій, але Трамп у цьому аспекті – «темна конячка». Цілком імовірно, що цей політик сам не знає чого від нього варто чекати крім того, що він сприятиме видобутку нафти і жахатиме Китай. Відтак, багато чого залежатиме від сформованої ним команди. Там уже є кандидат, який насторожує – Рекс Тіллерсон. Проте, ще не зовсім зрозуміло, чи пройде він затвердження Сенатом – Кондоліза Райс, Дік Чейні та інші виступають «за», а МакКейн і Коркер – «проти». Навіть за умови, що Сенат погодиться на такого державного секретаря, йому поставлять чіткий «коридор», у межах якого він працюватиме.


І наостанок блогер наголосив, що місце, яке нині займає Росія у світі, зумовлене, у першу чергу, її архаїчною системою управління та кволою економікою. Тому, навіть якщо станеться щось неймовірне і Трампу дозволять «полюбити» Кремль, РФ не почне випускати технологічні новинки, рухати вперед науку і створювати державу загального благоденства для своїх громадян. Світ не стане відмовлятись від зелених технологій, сланцевого газу нафти і інновацій, які ставлять хрест на російській економіці. Відтак, в України, яка опинилась у таборі цивілізованих держав, ще є всі шанси виграти цю гонитву, — зауважує блогер.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий