«Поразка Путіна у цій війні неминуча»: Піонтковський пояснив, чому провалився план із захоплення України. Відео

«Поразка Путіна у цій війні неминуча»: Піонтковський пояснив, чому провалився план із захоплення України. Відео

Російський публіцист та політолог Андрій Піонтковський вважає, що поразка Володимира Путіна у війні проти України неминуча – це розуміють навіть у Москві, не розуміє лише сам президент країни-агресорки. У майбутньому Путіна може чекати смертна кара, а росіянам доведеться «відмиватись» від нього довгі роки, якщо Росія взагалі не перестане існувати.




На думку Піонтковського, Україна вже здобула велику перемогу – моральну, політичну та навіть військову. Відеозапис оприлюднило видання «Радіо Свобода» (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).


Публіцист пояснив, що планом Путіна був бліцкриг та режим change – поставити своїх маріонеток при владі та підпорядкувати собі всю Україну, а потім її розщепити по шматочках. Тепер усім стало зрозуміло, що цей план немислимий, він ніколи не здійсниться.

«Я думаю, що в Москві це ясно всім, і у Генеральному штабі також, але біда в тому, що одній божевільній людині в Кремлі це ще не зрозуміло. Доведеться йому вселяти цю думку дуже сильними засобами», – сказав він.



На думку Піонтковського, переламати хід війни та остаточно оформити українську перемогу можна, позбавивши Росію переваги у повітрі, тобто закривши небо над Україною.

«No fly zone – ганебна поразка російської армії, переворот у Москві, арешт, видача його міжнародному трибуналу. Я думаю щодо такого злочинця буде застосована виняткова міра – смертна кара через повішення«, – додав росіянин.

Він сказав, що німцям довелося «відмиватися» від Гітлера щонайменше 70 років. «Так само і росіянам доведеться, якщо взагалі збережеться Російська держава, тому що поразка Путіна неминуча», – підкреслив Піонтковський.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий