Порошенко потішився з реакції Кремля на ракетні випробування ЗСУ

Порошенко потішився з реакції Кремля на ракетні випробування ЗСУ

Президент України Петро Порошенко заявив, що нервова реакція з боку Кремля на проведення військових навчань поблизу окупованого Криму Збройними силами України свідчить про те, що Російська Федерація боїться українську армію. Про це він заявив перед початком церемонії вручення нагород військовослужбовцям з нагоди 25-річчя ЗСУ, повідомляє replyua.net.




Глава держави підкреслив той факт, що за останні кілька років Україні вдалося практично з нуля, після розвалу армії при владі Януковича, відбудувати повноцінні та потужні Збройні сили. «Ефективність нашої міцної армії ще раз довели представники країни-окупанта, коли ми проводили ракетні випробування на півдні України. це змусило Росію дещо понервувати. А це означає, що ми провели плідну та якісну роботу з розвитку нашої обороноздатності», — зазначив президент.


За словами Порошенка, лише у поточному році було проведено більше 500 військових навчань як і на території України, так і за її межами. Він нагадав, що до навчань також залучалися військові інструктори Північноатлантичного альянсу та Європейського союзу. Також глава держави відзначив, що за 2016 рік на контрактну службу до ЗСУ прийнято майже 66 тисяч осіб.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий