Порошенко повідомив приємну новину для мобілізованих

Президент Петро Порошенко заявив, що протягом тижня підпише указ про демобілізацію військовослужбовців четвертої хвилі. За його словами, зараз активно ведеться робота щодо залучення бажаючих служити в ЗСУ на контрактній основі. Від їх кількості залежить те, як буде здійснюватися сьома хвиля мобілізації.




Новину передає «Преса України».


«У мене є приємна новина. На цьому тижні я підпишу указ про демобілізацію військовослужбовців четвертої хвилі, і вони зможуть, відслуживши понад рік, відправитися додому», — сказав Порошенко у вівторок, 22 березня, під час зустрічі з командирами підрозділів ВСУ.

Порошенко зазначив, що завдання щодо кількості мобілізованість можливої сьомої хвилі ще не визначене. Адже зараз йде інтенсивний робота по залученню бажаючих вступити до лав ЗСУ на контрактній основі.



«Тільки що я перевірив останні цифри підписання контрактів, яке відбулося з початку поточного року. Цифри дають нам всі підстави дл оптимізму. В навчальні та тренувальні центри вже направлені 13 тисяч військовослужбовців, які підписали контракт в цьому році», — додав Президент.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий