Порошенко прокоментував зустріч Савченко з бойовиками

Порошенко прокоментував зустріч Савченко з бойовиками

Президент України Петро Порошенко переконаний, що зустріч між народним депутатом Надією Савченко та ватажками самопроголошених «молодих республік» «ДНР» та «ЛНР» Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким не принесе користі жодній стороні: ні Україні, ні їй особисто. Про це він заявив під час розмови з кореспондентами в Івано-Франківську, пише видання «Інтерфакс-Україна», передає replyua.net.




«Мені дуже прикро, що ця людина пережила стільки випробувань. І все, що вона намагається робити сьогодні не несе користі ні для неї, ні для України», — зазначив глава держави. В той самий час він наголосив, що вже протягом кількох років українська сторона веде тристоронні переговори з російською стороною та представниками ОРДЛО, і ці процеси не дають серйозних результатів. «чим вона може зарадити в цій ситуації, я не знаю», — додав він.


Як повідомлялося раніше, за даними ЗМІ, 7-го грудня Надія Савченко таємно відвідувала Мінськ, де зустрічалася з ватажками бандформувань для переговорів щодо обміну полоненими. Пізніше цю інформацію підтвердили і в СБУ, де повідомили, що вони допитали після цього Савченко у якості свідка в рамках справи щодо створення та підтримки терористів «ЛНР».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий