Порошенко упевнений: викриття Саакашвілі і Савченко гідні підручників для спецслужбістів

Порошенко упевнений: викриття Саакашвілі і Савченко гідні підручників для спецслужбістів

Президент Петро Порошенко висловив упевненість, що викриття спецслужбами та обвинувачення лідера РНС Міхеіла Саакашвілі та нардепа Надії Савченко»варті сторінок у підручниках для майбутніх спецслужбістів».




Про це глава держави заявив 24 березня на урочистостях з нагоди 26-ї річниці діяльності СБУ.


«Протягом двох останніх місяців СБУ провело 2 масштабні операції, які варті сторінок у підручниках для майбутніх спецслужбістів. Спершу було блискуче викрито та легально задокументовано зв’язок «табору протесту» під Верховною Радою з малоросійською політичною еміграцією в РФ, яка сидить під ковпаком ФСБ РФ. … Отримано переконливі докази і перекрито фінансовий канал між Дніпром і Москва-рікою, якою вони переправляли ці 30 серебреників», — заявив президент.

Він додав, що більш важливим є «майстерне викриття ворожого кубла, яке готувало масштабні теракти з численними жертвами».



«Вони готували, як вони це називали «теорію керованого хаосу» — державний переворот в Україні в інтересах Росії», — зазначив Порошенко.

За його словами, такі результати роботи СБУ стали можливими внаслідок системних змін, які посилюють спроможності Служби з захисту інтересів громадян і держави від зовнішніх і внутрішніх загроз.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий