«Порошенко завів Україну в зад**цю і 15% населення там облаштувалось»: українців розлютило звернення гаранта

«Порошенко завів Україну в зад**цю і 15% населення там облаштувалось»: українців розлютило звернення гаранта

Чергове відеозвернення Петра Порошенка сколихнуло мережу і деякі заговорили про те, що гарант перетворюється на блогера. Не міг пройти повз зоряного спічу президента і юрист Михайло Шнайдер. Він опублікував відеозвернення Порошенка на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook з лаконічним написом: «Черговий «шедевр» від Петра Олексійовича. Просто сміх крізь сльози.»




Українці в коментарях діляться своїми враженнями від Порошенка в новій іпостасі:
«Господи, який він пожмаканний», «Обличчя пом’яте. Раніше був пом’ятим тільки піджак», «І десь знайшов куточок недопиляних Карпат для фону.», «Та що з тобою Петя робити? Зрозуміти і пробачити? «, «Не витримав плагіатор хренов. На місце Вови мітить після виборів», «Тямущий. Розуміє що 5 відсотків реальних. Все інше адмін і каруселі. Розуміє що годівниця йде з рук.», «Біда не в тому, що Порошенко завів Україну в дупу, біда в тому, що 15% українців там облаштувалося.» «Образили мишку, нагадили в нірку»


А деякі і підводять підсумки президентсва Порошенка і його гонитви з Зеленським, в якій Володимир однозначно виграє:
«Підсумки п’ятирічного правління Петра Порошенка: Масове вбивство на Майдані – не розслідувано. Спалення активістів в Одесі 2 травня 2014 – не розслідувано. Непрямі ознаки причетності влади до розстрілів на Майдані – скандал з «гвинтівками Пашинського». (зам’ято справу). Жоден великий корупціонер не потрапив за грати. Неефективні, корумповані суди. Комунальні тарифи зросли в 3 — 15 разів. І продовжують зростати. Щорічна інфляція 10 — 20%. Відсутність держконтролю зростання цін на соціальні (життєво необхідні) продукти. Обвал курсу гривні в три з половиною рази, порівняно з 2013 роком. Третина населення – за межею бідності. (близько 14 мільйонів чоловік). Україна – найбідніша країна Європи. Шахрайська схема «Роттердам-плюс» закупівлі газу і вугілля – донецьке вугілля під виглядом «нідерландської». Багатомільярдний скандал в Укроборонпромі.», «19 квітня 2019: Володимир Зеленський дав Петру Порошенку 24 години на продаж Липецької фабрики Рошен у Росії в якості умови проведення дебатів.  За два тижні Порошенко вже встиг здати аналіз, відвідати проктолога, публічно поцілувати Кличка (мл), прийти в студію Розсміши коміка, заспівати в караоке, пробігти «голяка, так голяка» Хрещатиком.«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий