Порошенко жорстко спеленав Гройсмана — політолог. ВІДЕО

Порошенко жорстко спеленав Гройсмана — політолог. ВІДЕО

Політичне життя потроху вивітрюється з Верховної Ради. Бійками та скандалами інстинктивно прикривається відсутність всякого послідовного законодавчого процесу. Парламенту просто немає чого запропонувати українському суспільству, а законодавці продовжують цинічно порушувати закон — в Україні продовжується практика незаконного прийняття законів.




 


Про це сказав експерт корпорації стратегічного консалтингу «Гардарика» Костянтин Матвієнка на прес-конференції, яка відбулась 10 лютого 2017 року в прес-центрі інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна».



«Уряд продовжує діяти абсолютно алогічно і дуже часто непослідовно. Як парламент, так і уряд фактично перестають діяти як центри влади», — наголосив він.

Матвієнко, зокрема, проаналізував політичні амбіції Володимира Гройсмана.

«Очевидно, що Гройсман пустився берега. У нього закрутилась голова. Були ознаки того, що він створює власну політичну силу. Тобто він почав  так, як свого часу Марчук в 90-ті — працювати на власний імідж, щоб зняти Кучму з посади. Але на сьогодні, судячи з тих обставин, в яких опиняється прем’єр, його жорстко слеленали, показали довжину того налигача, на якому він знаходиться. При всій його амбітності у нього немає ніяких шансів. Він повторює траєкторію Яценюка, набирає на себе весь негатив і великий дефіціт позитиву. Він — людина з обмеженим політичним відчуттям (чуйкою). Він поводиться грубо і зверхньо, не розуміючи того, що джерелом його статків і влади є Порошенко», — сказав він.

За його словами, без Порошенка перспективи Гройсмана як політичного лідера, залишаються дуже примарними. У Гройсмана зараз дуже обмежена свобода політичного маневру.

Источник:  uainfo

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий