Постраждала у ДТП в Харкові заявила, що їй погрожують: дівчину взяли під охорону. Фото

Постраждала у ДТП в Харкові заявила, що їй погрожують: дівчину взяли під охорону. Фото

Мешканка Харкова Єлизавета Дусик поскаржилася на погрози через свідчення в справі про ДТП з Infiniti у Харкові, яку влаштував 16-річний «мажор» Микола Харківський. Дівчина була однією із трьох пасажирів його авто, які після аварії потрапили до реанімації.




Через це місцеві активісти «приставили» охорону до лікарняної палати 16-річної харків’янки. Про ситуацію повідомляє Telegram-канал «Харків 1654» (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).


Єлизавета поки є єдиним свідком у справі про смертельну ДТП, яка трапилася два дні тому на вулиці Одеській. Вона прийшла до тями, на відміну від постраждалих – Валерія Карякіна та Михайла Баранова.

Постраждалу у ДТП в Харкові взялися охороняти в лікарні

За словами неповнолітньої, їй почали приходити «погрози фізичною розправою через її свідчення». Від кого – не уточнюється. Відомо, що охорону дівчині забезпечили активісти «Hunters» та «Нацкорпусу».



Водночас у мережі місцеві жителі пишуть, що винуватець аварії має понести справедливе покарання, хоча не виключають, що хлопець може уникнути його. Дехто звернув увагу на деталь у залі Київського райсуду Харкова, де підлітку обрали запобіжний захід, а саме – жест батька сину.

Михайло Харківський показав однозначний жест сину

На початку засідання, перед тим як сісти, Михайло Харківський почекав візуального контакту з сином, а потім показав однозначний жест, приклавши палець до губ. Тож чоловік, мабуть, попередив хлопця, щоб той нічого не говорив у суді.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий