Поярков звинуватив Савченко у редагуванні його сторінки у Вікіпедії

Поярков звинуватив Савченко у редагуванні його сторінки у Вікіпедії

На сайті Вікіпедія невідомими були внесені зміни до сторінки відомого в Україні художника Сергія Порякова, передає replyua.net. В інтерв’ю журналістам сам художник заявив, що редагування його сторінки було здійснено прихильниками нардепа Надії Савченко, оскільки корективи вносилися з російської території. Поярков висловив переконання, що те, що його сторінку в онлайн-енциклопедії зламали, підтверджує перехід його особистості на новий рівень популярності.




«Якщо ти є у Вікіпедії — це можна вважати престижним, а коли в Вікіпедії хтось хоче ламати твою сторінку, і прагнути завдати шкоди, значить, мова йде про наступну ступінь популярності. Хочу подякувати ворогам за те, що оцінили мене», — сказав художник. В той же час, він не виключає, що причетними до редагування його сторінки могли мати відношення представники нардепа Надії Савченко, оскільки саме її останнім часом Поряков критикував.


«Я думаю, що сама вона своїми руками такого не здатна зробити, і причина цього для всіх зрозуміла — гостра і клінічна відсутність мозку і практичних навичок у всіх областях. Однак її куратори у Москві досить кваліфіковані»,- каже художник.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий