Представник бандформування заявив, що буде війна між «ДНР» та «ЛНР»

Представник бандформування заявив, що буде війна між «ДНР» та «ЛНР»

Між двома «молодими республіками», самопроголошеними терористичними організаціями ОРЛО та ОРДО може початися справжня війна. Про це заявив один з представників ватажків бандформувань Безлер Ігор на своїй сторінці в соціальні мережі «ВКонтакте», передає replyua.net.




«Незабаром, я так вважаю, ми почуємо, що Луганська народна республіка заважає розвиватися і процвітати Донецькій», — йдеться у повідомленні терориста. В той самий час він припустив, що незабаром між двома ватажками «ДНР» та «ЛНР» Захарченком та Плотницьким почнуться «серйозні тьорки» і перший почне війну проти останнього.


В той самий час Безлер назвав Олександра Захарченка кількома «цікавими» словосполученнями: «казковий ідіот» та «рекордсмен по захопленню Києва язиком». «Можливо вже настав той час, коли його потрібно відправити туди, куди він так сильно хотів потрапити? Йому пряма дорога в палату №6 лікарні імені Кощенка. От там нехай він розповідає таким як і сам про свої наполеонівські плани, походи на Великобританію та захоплення Києва», — заявив він. Представник незаконного збройного формування також зауважив, що такий сценарій подій, на його думку, найреалістичніший з поміж інших можливих.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий