Представники ЛГБТ закликали Зеленського звільнити Арестовича через гомофобію: Монро згадала Федишин

Представники ЛГБТ закликали Зеленського звільнити Арестовича через гомофобію: Монро згадала Федишин

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович потрапив в ЛГБТ-скандал. Організація «КиївПрайд» звинуватила його в гомофобних висловлюваннях і звернулася до президента України Володимира Зеленського з проханням звільнити політика. На інцидент гостро відреагувала українська травесті-діва Монро.




Причиною стало останнє відео Арестовича на YouTube, де він поміж іншого висловив нетолерантну позицію щодо ЛГБТ-спільноти. Відповідь в офіційному Instagram «КиївПрайд» не забарилася (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).


«Я багато разів казав і не буду приховувати: до ЛГБТ я ставлюся як до людей із девіацією, тобто з відхиленнями від норм поведінки. До представників ЛГБТ я ставлюся зі співчуттям», – сказав радник голови Офісу президента під час лекції.

Організація «КиївПрайд» висловила своє невдоволення риторикою публічної особи та закликала його подивитися, як представники ЛГБТ-спільноти, яких він назвав людьми «з відхиленнями», воюють на фронті.



«Це ми до вас ставимося зі співчуттям, бо бути гомофобним «русскім міром» в Україні – ось це і є девіація і відхилення від норми. Ми проти псевдонаукової пропаганди Арестовича. Закликаємо Володимира Зеленського звільнити цю людину з посади радника», – йдеться в дописі.

Організація "КиївПрайд" висловила своє невдоволення

Олексій Арестович відповів правозахисникам з гумором, опублікувавши своє давнє фото в жіночому вбранні, в якому знявся для шоу.

«ЛГБТ-спільнота обурена і говорить про мою відставку. Але подивіться на це фото, і ви зрозумієте, хто має бути обурений по-справжньому. На мою думку, мене переслідують, ні? Вимагаю толерантності», – написав він в Telegram.

Арестович відповів критикам

У скандал втрутилася українська співачка та перша артистка, що відкрито заявила про себе як про трансгендерного представника шоу-бізнесу в Україні, Монро. Вона різко розкритикувала Арестовича та згадала про нещодавній конфлікт ЛГБТ-спільноти та виконавиці Ірини Федишин.

«Тобто ЛГБТ, на думку радника Офісу президента, хворі люди. Десь к*нчила Іра Федишин. Сподіваюсь, Офіс президента відреагує і нах*й випхає цього невігласа», – написала Монрітта в Instagram.

У скандал втрутилася українська співачка
Монро відповіла Арестовичу
Травесті-діва закликала звільнити політика
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий